Bli medlem i Samverkarna!

Som medlem i Samverkarna får du tillgång till vår gemensamma webplattform där du kan möta andra företagare, skicka nyhetsbrev till alla medlemmar samt lägga upp aktiviteter i en kalender.

Förutom att använda vår webplattform kan du såklart delta i våra möten och aktiviteter, och du kan på så sätt vara med och påverka utvecklingen i Östernärke. Du är också välkommen att delta i vårt årsmöte den 25 februari 2020 och därutöver är du alltid välkommen att tycka något eller komma med förslag på vad vi ska jobba mer med.

Enklast blir du medlem genom att skicka ett mail till info@samverkarna.se där du i ämnesraden anger att du vill bli medlem. I mailet anger du sedan företagets eller föreningens namn, organisationsnummer samt kontaktperson, telefonnummer och postadress. Ange gärna också e-postadress och adressen till er websida. Om du är privatperson som vill bli stödmedlem så anger du detta i mailet.

OBS! När du ansöker om medlemskap innebär det också automatiskt att du tillåter oss att lagra och hantera uppgifter om dig samt ditt företag eller den förening du representerar, detta behöver du göra för att vi ska kunna uppfylla kraven enligt dataskydssförordningen GDPR. Du intygar också samtidigt att du tagit del av användarvillkoren för www.samverkarna.se.

Ja, detta var den juridiska avdelningen av det hela. När det gäller ekonomin så är medlemsavgiften för närvarande 350:-/år för företag och 250 kronor/år för föreningar.
Från och med 2013 kan privatpersoner bli stödmedlemmar. Avgiften för ett stödmedlemsskap är 150 kr/år.

Välkommen som medlem, du också!