Bli medlem i Samverkarna!


Välkommen till Samverkarna!

Vi har gått på sparlåga ett tag nu till följd av pandemin, men 2021 hoppas vi kunna gasa på igen! Vi vill då bland annat jobba mer med besöksnäring och nyföretagande. I Östernärke är vi starka på just besöksnäring, samt mat i alla dess former, detta vill vi ta vara på och utveckla ännu mer.

Som medlem i Samverkarna blir du del i ett större sammanhang och du får bland annat tillgång till vår gemensamma webplattform där du kan möta andra företagare, skicka nyhetsbrev till alla medlemmar samt lägga upp aktiviteter i en kalender.

Förutom att använda vår webplattform kan du så klart även delta i våra möten och aktiviteter, som pga pandemin numera sker digitalt tills vidare. Du är också välkommen att delta i vårt årsmöte* den 9 mars februari 2021 och därutöver är du alltid välkommen att tycka något eller komma med förslag på vad vi ska jobba mer med.

*Ett extra årsmöte kommer också hållas den 23 mars med anledning av att vi vill uppdatera stadgarna en aning.

Enklast blir du medlem genom att skicka ett mail till info@samverkarna.se där du i ämnesraden anger att du vill bli medlem. I mailet anger du sedan företagets eller föreningens namn, organisationsnummer samt kontaktperson, telefonnummer och postadress. Ange gärna också e-postadress och adressen till er websida. Om du är privatperson som vill bli stödmedlem så anger du detta i mailet.

Vi kommer så småningom skicka dig en faktura på medlemsavgiften, men du kan även betala direkt via Swish till 123 574 84 21. Om du Swishar måste du ange organisationsnummer och/eller e-postadress så vi kan koppla ihop din betalning med ditt mail och dina övriga uppgifter.

OBS! När du ansöker om medlemskap innebär det också automatiskt att du tillåter oss att lagra och hantera uppgifter om dig samt ditt företag eller den förening du representerar, detta behöver du göra för att vi ska kunna uppfylla kraven enligt dataskydssförordningen GDPR. Du intygar också samtidigt att du tagit del av användarvillkoren för www.samverkarna.se.

När det gäller priserna för medlemsskapt så är medlemsavgiften för närvarande 350:-/år för företag och 250 kronor/år för föreningar.
Från och med 2013 kan privatpersoner bli stödmedlemmar. Avgiften för ett stödmedlemsskap är 150 kr/år.

Välkommen som medlem, du också!